Dr. Eloi Serrano Robles
Doctor en Història Econòmica per la UAB i Doctor en Economia Aplicada per la Universitat de les Illes Balears. Director de la Càtedra d’Economia Social i professor permanent acreditat d’Administració i Direcció d’Empreses al Tecnocampus-Universitat Pompeu Fabra. Investigador associat al CIDOB. President d’Aigües de Mataró S.A.
Dra. Màrian Buil Fabregà
Doctora en Dret, Economia i Empresa per la Universitat de Girona. Professora d’Innovació i Emprenedoria al Tecnocampus-Universitat Pompeu Fabra. Ha publicat nombrosos articles en revistes indexades sobre competències emprenedores i sostenibilitat empresarial.
Laura Martínez Zuluaga
Investigadora principal de la Càtedra d’Economia Social del Tecnocampus. Professora asociada del Tecnocampus-UPF. Màster Universitari en Emprenedoria i Innnovació pel Tecnocampus-UPF, Postgrau en Gestió de Cooperatives i empreses d’Economia Social pel Tecnocampus-UPF i Disenyadora Industrial per la Universitat El Bosque (Colòmbia).
Miguel Guillén Burguillos
Professor associat del Tecnocampus-UPF. Coordinador de projectes de la Càtedra d’Economia Social i Coordinador acadèmic del programa I-talent. El seu àmbit d’interès principal és l’Economia Social, a què dedica actualment la seva tesi doctoral al Departament d’Economia Aplicada de la Universitat de les Illes Balears. Llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Pompeu Fabra, Diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat Oberta de Catalunya, Màster en Anàlisi Econòmica per la Universitat Oberta de Catalunya i Postgrau en Gestió de Cooperatives i Empreses d’Economia Social pel Tecnocampus-UPF.
Dra. Valeria Bernardo
Professora del Tecnocampus-UPF. Coordinadora del Màster en Logística, Cadena de Subministres i Negocis Marítims del Tecnocampus-UPF. Doctora en Economia per la Universitat de Barcelona, Màster en Economia per la Universitat de Barcelona, Llicenciada en Economia per la Universitat de Buenos Aires (Argentina).
Dr. Miguel Garau Rolandi
Miguel Garau és doctor en Història Contemporània per la Universitat de Barcelona, especialitzat en Història del Cooperativisme i Economia Social. La seva tesi doctoral, titulada “Entre la utopía y la supervivencia. El desarrollo y la diversidad de las cooperativas de producción y trabajo en la Catalunya urbana e industrial (1864-1936)”, va obtenir l’any 2020 el primer premi atorgat per CIRIEC-Espanya a la millor tesi doctoral sobre economia social presentada en els darrers cinc anys. Ha estat investigador i docent al Departament d’Història Contemporània de la Universitat de Barcelona entre 2012 i 2021, i actualment és investigador a la Càtedra d’Economia Social del Tecnocampus-UPF, centre en què també exerceix com a professor. Ha publicat dos llibres i una vintena d’articles i capítols de llibres sobre història del cooperativisme i el moviment obrer. És secretari del Servei d’Estudis i Projectes de la Fundació Roca i Galès i també forma part del Grup de Treball sobre Història del Cooperativisme i l’Economia Social espanyola i latinoamericana de CIRIEC-Espanya.
Dr. Ismael Hernández Adell
Doctor en Història Econòmica per la UAB, Llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la UAB i Màster en Direcció de les Organitzacions en l’Economia del Coneixement. Professor permanent acreditat d’Administració i Direcció d’Empreses al Tecnocampus-Universitat Pompeu Fabra.